Розстріл поліцейських в Дніпрі: стало відомо, про що говорили патрульні з вбивцею
Категорія
Події
Дата публікації

Розстріл поліцейських в Дніпрі: стало відомо, про що говорили патрульні з вбивцею

Розстріл поліцейських в Дніпрі: стало відомо, про що говорили патрульні з вбивцею
Джерело:  online.ua

Заступник голови Національної поліції України Вадим Троян розповів хронологію  подій в Дніпрі 25 вересня перед вбивством екс-бійцем «Торнадо» Олександром Пугачовим патрульних .


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".


"Сам Артем (Артем Кутушев, загиблий поліцейський - Ред.) підійшов першим і спокійно сказав, що ви порушили правила дорожнього руху, представився і попросив надати документи водія та страховку», - розповів Троян.


«На що Пугачов (Олександр Пугачов, передбачуваний вбивця поліцейських - Ред.) дістав (посвідчення - Ред.) учасника бойових дій і почав розповідати про те, що він поранений, що у нього навчання, про те, що у нього по-службовому будуть неприємності", - продовжив Троян.


За його словами, співрозмовники вели розмову ще якийсь час.


"Він (Кутушев - Ред.) сказав, що якщо ти не в розшуку, я зараз, може, інше рішення прийму. Він сідає за кермо і тільки дістає планшет, зловмисник вже підходить до вікна, схиляється над ним і починає загрожувати, вказує йому на зброю», - продовжив Троян.


«Кілька хвилин він говорить йому прямо: віддай мені зброю, я її викину за 100 м, говорить, я нікого не хочу вбивати, мені не потрібні неприємності. Той (поліцейський - Ред.) говорить, що я не можу її віддати, це моя зброя. Давай краще я не буду тобі виписувати ніякого протоколу. Пугачов не погоджується. Таким чином, йде перепалка. Тільки вона тиха ", - додав Троян.


За його словами, Олександр Пугачов зробив два постріли в патрульного Артема Кутушева.


"Я хочу зробити акцент на тому, що Артем намагався його перехитрити, тягнути час і все-таки його (Пугачова, - Ред.) переконати, щоб він біг. Але коли той дістав пістолет і наставив на нього, він (поліцейський, - Ред .) зрозумів, що потрібна допомога, і натиснув на сигнал. Цей сигнал побачила його напарниця і дістала зброю. Але було пізно. Він (Пугачов, - Ред.) вивалив його (поліцейського, - Ред.) з авто, зробив два постріли. Артем встиг, витягнувши свою зброю, зробити постріл у відповідь. Потім він (Пугачов, - Ред.) почав стріляти в нашу дівчину. І вже підібравши його (Кутушева, - Ред.) зброю, зловмисник почав тікати ", - розповів Троян.


За його словами, після цього поранений Пугачов покинув місце злочину.

Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше в соцмережах помітили нісенітницю з інформацією про розшук Олександра Пугачова за ряд тяжких злочинів і легальними документами на керування машиною, за кермом якої він був затриманий.


Всі  подробиці вбивства патрульних поліцейських в Дніпрі читайте на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?