У Міноборони зробили гучну заяву про сьому хвилю мобілізації
Категорія
Україна
Дата публікації

У Міноборони зробили гучну заяву про сьому хвилю мобілізації

У Міноборони зробили гучну заяву про сьому хвилю мобілізації
Джерело:  online.ua

У Міністерстві оборони заявили про високу ймовірність  сьомої хвилі мобілізації  чоловіків на військову службу в Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


Як заявив представник Міноборони Вільєн Подгорний, на фронті вже зараз не вистачає близько 14 тисяч бійців, і їх можуть доукомплектувати за рахунок наступної хвилі мобілізації.


"Наскільки я розумію, рішення було прийнято. Україні потрібно закликати додаткових солдатів. Йдеться про чотирнадцять тисяч нових солдатів, яких треба притягнути до кінця року. Імовірність наступної хвилі дуже велика", - заявив Подгорний.


За його словами, таке число військовослужбовців планують призвати на строкову службу, при цьому, як стверджує

Подгорний, мобілізованих не направлятимуть в зону АТО на Донбас.


Як повідомляв ONLINE.UA,  26 вересня президент України Петро Порошенко підписав указ про демобілізацію військових шостої хвилі.  "До кінця жовтня в свої будинки і сім'ї повернуться захисники Вітчизни, які були мобілізовані в минулому році протягом так званої "шостої хвилі". Підписав відповідний указ. Його виконання буде означати ще один крок у переході армії на професійну основу", - написав президент на своїй сторінці в Facebook.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?