Директора заводу "оборонки" спіймали на хабарі: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

Директора заводу "оборонки" спіймали на хабарі: опубліковано фото

Директора заводу "оборонки" спіймали на хабарі: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

За підозрою в отриманні хабара в Полтавській області затримали директора державного підприємства Міністерства оборони України.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Полтавській області.


"Сьогодні, 26 вересня, оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Полтавській області ДЗЕ Нацполіціі спільно з працівниками УСБУ та прокуратури області затримали чиновника у службовому кабінеті», - сказано в повідомленні.


«10,5 тисячі гривень вимагав керівник-вимагач за підписання договору оренди об'єктів нерухомості, що належать державному підприємству. Затримали його в службовому кабінеті", - поінформували в поліції.


За інформацією відомства, керівник оборонного державного підприємства отримав від підприємця частину неправомірної вигоди - 7,5 тисячі гривень.


"За невелику "подяку" 60-річний директор погодився передати в оренду нерухомість, що знаходиться на балансі ввіреного йому закладу», - відзначають в поліції.


Чиновнику загрожує позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.



Як повідомляв ONLINE.UA,  23 вересня Генпрокурор України Юрій Луценко заявив про затримання на хабарі директора державного підприємства "Конярство України".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?