Вбивство поліцейських в Дніпрі: в поліції повідомили нові деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство поліцейських в Дніпрі: в поліції повідомили нові деталі

Вбивство поліцейських в Дніпрі: в поліції повідомили нові деталі
Джерело:  online.ua

Підозрюваний в  вбивстві патрульних в Дніпрі  екс-боєць «Торнадо» Олександр Пугачов відмовився давати свідчення слідству.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».


Як заявив на брифінгу перший заступник глави Національної поліції України - начальник кримінальної поліції Вадим Троян, Олександру Пугачову повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 348 Кримінального кодексу України (Посягання на життя працівника правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків).


Троян підкреслив, що про підозру Пугачову повідомлено в присутності адвоката, проте спілкуватися зі слідством підозрюваний відмовився, пославшись на ст. 63 Конституції.


Троян при цьому акцентував, що найближчим часом Пугачову буде повідомлено про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених ст. 115 (Умисне вбивство) і ст. 262 (Викрадення вогнепальної зброї) Кримінального кодексу.


Крім того, за словами Трояна, експертизи гільз і куль, знайдених на місці злочину, свідчать про безумовну причетність Пугачова до вбивства патрульних.


За словами заступника голови Нацполіціі, в рамках розслідування справи заплановано понад 20 експертиз, при цьому вже опитано 37 свідків.


У той же час, як заявив Троян, поки ні пістолет Макарова, з якого було вбито патрульні, ні табельну зброю, яку Пугачов забрав у вбитого поліцейського, не виявлено.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах помітили нісенітницю з інформацією про розшук Олександра Пугачова за ряд тяжких злочинів і легальними документами на керування машиною, за кермом якої він був затриманий.


Всі  подробиці вбивства патрульних поліцейських в Дніпрі читайте на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?