Під Львовом повторилася миколаївська трагедія: авто збило шляховиків
Категорія
Події
Дата публікації

Під Львовом повторилася миколаївська трагедія: авто збило шляховиків

Під Львовом повторилася миколаївська трагедія: авто збило шляховиків
Джерело:  Львівська ОДА

У понеділок ввечері, 26 вересня, на автодорозі Львів - Шегині сталася ДТП - водій легкового автомобіля наїхав на бригаду працівників, в результаті чого один працівник загинув.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Львівської ОДА.
Повідомляється, що 26 вересня о 20:45 на автодорозі Львів - Шегині в селі Конопниця Городоцького району водій легкового автомобіля "Шевроле-Лачетті", 1951 року народження, житель Львова, наїхав на бригаду працівників ШП ​​"Львівдорсервіс" (міста Самбір). В результаті аварії загинув 58-річний працівник дорожньої служби, житель Самбірського району Львівської області. Троє пасажирів, жителі Львова та Городоцького району Львівської області, отримали травми і були госпіталізовані.
Як повідомили в прес-службі поліції Львівської області, в лікарні помер водій легковика, який наїхав на бригаду дорожників.
Призначено ряд експертиз, всі обставини ДТП з'ясовуються. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.
Як повідомляв ONLINE.UA, подібна аварія сталася нещодавно в Миколаєві - водій BMW на смерть збив чотирьох працівників дорожньої служби, які встановлювали розмітку на дорозі, а після втік з місця аварії.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?