Співачка, яку критикують в Україні, придбала житло в Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Співачка, яку критикують в Україні, придбала житло в Росії

Співачка, яку критикують в Україні, придбала житло в Росії
Джерело:  svitske.1plus1.ua

Народна артистка України Ані Лорак, яка регулярно виступає з концертами в Росії, придбала нерухомість в Москві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Світське життя".
Таку заяву зробив чоловік співачки турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу.
"Придбали квартиру, машину. Є водій, охорона, менеджмент. Я відкрив свою компанію там, теж чимось займаюся", - розповів Мурат.
Також бізнесмен відповів на питання, чи планують вони з дружиною повертатися в Україну.
"Я вважаю, що це неправильне запитання. Ми не їхали з України, навіщо повертатися туди. Ми тут живемо. Дуже багато людей мають в різних країнах будинок, машини, бізнес. У нас Туреччина є домівкою, Москва є домівкою, Україна є домівкою. Хочу зараз купувати будинок в Іспанії, є вигідна пропозиція. Я хочу влітку з донькою бути там, бо мені подобається клімат", - заявив чоловік зірки.
Мурат зазначив, що вони з Кароліною не обговорюють удома політичну ситуацію.
"Ми намагаємося не спілкуватися про політику ні турецьку, ні українську. Ми просто хочемо Туреччині і Україні миру. Бо війна нікому не потрібна", - підсумував бізнесмен.
Нагадаємо, Ані Лорак зазнала критики в рідній Україні за часті виступи в країні-агресорі. Так нещодавно з ірка засвітилася на конкурсі Нова хвиля-2016 в Сочі, де представила свою нову пісню "Разве ты любил".
Також співачка виступила на творчому вечорі російського співака Олега Газманова, який активно підтримує позицію президента РФ Володимира Путіна щодо подій в Україні і Криму. Також він виступає проти санкцій, впроваджених відносно Росії.
Крім того, Ані Лорак часто з'являється на обкладинках російських модних журналів. Так, наприклад, днями, стала обличчям відомого в Росії глянцю "ОК!".
Також, як повідомлялося на ONLINE.UA, російський співак Філіп Кіркоров, який є хрещеним батьком її дочки, привітав артистку з днем ​​народження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?