Бойовики з Донбасу влаштували стрілянину в Росії: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовики з Донбасу влаштували стрілянину в Росії: з'явилися подробиці

Бойовики з Донбасу влаштували стрілянину в Росії: з'явилися подробиці
Джерело:  Нова газета

Стали відомі подробиці перестрілки, яка сталася в російському Єкатеринбурзі, між колишніми спецназівцями, які воювали в Чечні і на Донбасі, і циганами, в якій було вбито двоє людей і ще семеро отримали важкі поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новую газету.
Перестрілка сталася ще 3 вересня, але подробиці стали відомі тільки зараз.
Як виявилося, приводом до конфлікту стала побутова сварка, після якої п'яні екс-спецназівці влаштували стрілянину.
«Це була звичайна побутова сварка. П'яні бійці з Донбасу розстріляли молодняк. І Донбас ще 100 раз відгукнеться. Просто з Донбасу повертаються люди, які всі побутові конфлікти вирішують вбивством...», - заявила журналіст єкатеринбурзького інтернет-порталу Znak.com.
Сварка виникла між колишнім спецназівцем і «казаком» Олегом Шишовим з одного боку і циганом Дмитром Пестриковим.
Після цього конфлікту до будинку Шишова приїхали молоді люди на семи автомобілях, які мали намір «розібратися». Їх зустріли пострілами і організованою обороною.
«Ми були у дворі. Хтось із них крикнув: «Кидай гранату!» З усіх нас озброєним був тільки Олег. У нього був карабін і пістолет. Стояли в рядочок вчотирьох, навпроти нас 30 чоловік. Попереду були бійці-рукопашники і цигани з ножами і пістолетами», - розповів один з учасників перестрілки.
За його словами, один з циган «замахнувся ножем, я ухилився і відштовхнув його в натовп і побіг».
«У цей момент почалася стрілянина. Насправді, якби Олексій стріляти не розпочав, то вони вбили б усіх. Він врятував наші життя і закінчив життя тих, хто приїхав вбивати. Ми оборонялися, які до нас можуть бути ще претензії? Двоє за мною побігли з ножами», - додав він.
При цьому за результатами судового розгляду були заарештовані саме представники циганського співтовариства, яких звинувачують в зберіганні зброї і організації масових заворушень.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в окупованому Росією Криму сталася перестрілка між солдатами збройних сил і представниками ФСБ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?