Нічию скатали: соцмережі розійшлися в оцінці дебатів Трампа і Клінтон
Категорія
Світ
Дата публікації

Нічию скатали: соцмережі розійшлися в оцінці дебатів Трампа і Клінтон

Нічию скатали: соцмережі розійшлися в оцінці дебатів Трампа і Клінтон
Джерело:  online.ua

Користувачі мережі розійшлися в оцінці першого раунду дебатів, які відбулися 26 вересня між кандидатом в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон і представником Республіканської партії Дональдом Трампом.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Згідно з опитуванням телеканалу CNN, в ході дебатів набагато переконливіше виглядала Хілларі Клінтон. Солідарний з більшістю американців і український політтехнолог Тарас Березовець:
"Після перших дебатів Клінтон і Трампа можна з упевненістю сказати, що своїм успішним президентством Білл Клінтон багато в чому був зобов'язаний своїй дружині. Хілларі буде кращим президентом, ніж Білл. Інтелект, воля, реакція - все при ній. Той випадок, коли жінка конкурентніше за свого чоловіка", - написав він у Facebook.
Журналісту Тео Амосову дебати між Трампом і Клінтон здалися нудними:
"Не такі й цікаві дебати Клінтон-Трампа виявилися. По суті, все найбільш поп-корнове в кінці, коли модератор Лестер Хольт своїм питанням фактично перевів дебати "на особистості". Трамп нудний і менш яскравий, ніж на своїх виступах. Хіларі під кінці теж знудьгувалася і довго копирсалася пальцем в щоках. Було пару яскравих випадів, але все таки досить скромніше, ніж "за очі". Трампу ж частіше крім, як "Брехня!" - не було чого відповісти. Нудно".
Журналіст Іван Яковина у свою чергу вважає, що перший раунд дебатів між кандидатами в президенти США закінчився внічию.
"Загалом, мені здається, нічейку скатали. На бу-бу-бу Хілларі ледь не засинав, Трамп, як годиться, ніс хр * нь через раз. По економіці він переконливіше звучав. Вона активніше атакувала з расових питань, податків тощо. Але знову - все старе і нудне. Загалом, я думав, буде веселіше. Старенькі вони все ж".
Як повідомляв ONLINE.UA, в ході дебатів між кандидатами в президенти США пролунали гучні звинувачення на адресу Росії, яку запідозрили в організації хакерської атаки на державні сервери американців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?