Біля відомого київського супермаркету знайшли розсадник "нечисті"
Категорія
Культура
Дата публікації

Біля відомого київського супермаркету знайшли розсадник "нечисті"

Біля відомого київського супермаркету знайшли розсадник "нечисті"
Джерело:  online.ua

У Києві біля одного з супермаркетів "Сільпо" на Оболоні виник справжній розсадник напівкримінальної «нечисті», яка не соромиться грабувати машини, припарковані біля магазину.
Про це у своєму відеоблозі на ONLINE.UA розповів Горький Лук.
Так він повідомив, що біля супермаркету машину його подруги, припарковану біля стін магазину, три людини намагалися зламати ножем.
Один з «видобувачів», за словами блогера, виявився охоронцем супермаркету.
При цьому поліції, що прибула, охоронець заявив, що «ніякого ножа» у нього не було, а блогера він «перший раз бачить».
«Я, в принципі, не проти супермаркетів, у мене тільки відчуття, що холдери іноді забувають про те, що насправді там відбувається. Такі магазини стають розсадниками напівкриміналу, щурів, тарганів та іншої нечисті. Управи на них немає. Поліція приїжджає, дивиться, зітхає і їде», - зізнався Горький Лук.
Також він додав, що «людям треба десь купувати їжу, тому абсолютно зручна річ такі ось великі маркети».



«Але все-таки добре б за ними доглядати. Я абсолютно не розумію того, що супермаркет в своєму районі стає розсадником кримінальної небезпеки... Якісь незрозумілі люди, які то працюють, то не працюють ... Коли приїжджає поліція, вони вказуються там непрацюючими, хоча тільки що вони там працювали. Вони звільняються протягом 30 секунд. І за той же час приходять назад на роботу», - підкреслив він.
У свою чергу, представники Fozzy Group, яка є власником мережі супермаркетів «Сільпо», в своєму коментарі до блогу Горького Лука на ONLINE.UA запевнили, що почали розслідування описаного ним інциденту і попросили його звернутися до служби безпеки групи.


Більше  читайте в блоге Горького Лука на ONLINE.UA: Киевские супермаркеты становятся рассадниками криминала и прочей нечисти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?