На депутата від Опоблока напали в Дніпрі: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

На депутата від Опоблока напали в Дніпрі: опубліковані фото

На депутата від Опоблока напали в Дніпрі: опубліковані фото

У Дніпрі було скоєно напад на депутата міської ради від "Опозиційного блоку" Сергія Суханова - його двічі вдарили викруткою в груди, він госпіталізований.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook його соратника Олександра Вілкула.
Депутат зізнався, що йому "просто пощастило" - "врятувала товста шкіряна куртка і портмоне" і назвав причиною інциденту свою політичну діяльність.
"У вчорашної ситуації була передісторія. До мене, за тиждень до вчорашнього інциденту, приїжджали прямо в дім. Останній раз пояснили, що зі мною говорити вже не будуть, що я не розумію, з ким зв'язався", - заявив Суханов.
За його словами, ті люди "поговорили і пішли", тому в поліцію він не звертався, однак "поміняв машину, вдома поставив охорону".
У свою чергу, соратник Суханова, лідер фракції "Опозиційний блок" у Верховній Раді Олександр Вілкул в Facebook уточнив, що напад стався ввечері 26 вересня на в'їзді в Придніпровськ.
"Два удари в груди викруткою. Врятувало портмоне", - написав він.
Вілкул додав, що потерпілий "ніколи не був чиновником».
«Так, зухвалий та хамовитий - але чесний і безкомпромісний. Створив "Антикорупційну ініціативу" і розкривав розкрадання. Вранці на прес-конференції Сергій з доказами виступив проти багатомільйонної корупції керівництва Дніпропетровська. А ввечері на нього напали. Невже гроші для вас найголовніше?", - заявив він.
Також стало відомо про заяву Опозиційного блоку, який зажадав від Генпрокуратури та МВС дати правову оцінку нападу на Суханова і "покарати не лише виконавців злочину, а й його замовників".
Як повідомляв ONLINE.UA, в неділю, 25 вересня, в Дніпрі колишнім бійцем спецназу «Торнадо» були вбиті двоє поліцейських, 26 вересня в місті було оголошено жалобу.
Також нагадаємо, що раніше на самого Олександра Вілкула після телеефіру на одному з українських каналів накинувся з кулаками народний депутат Володимир Парасюк.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?