Генштаб зробив резонансну заяву з приводу мобілізації
Категорія
Політика
Дата публікації

Генштаб зробив резонансну заяву з приводу мобілізації

Генштаб зробив резонансну заяву з приводу мобілізації
Джерело:  interfax.com.ua

Генеральний штаб України не планує проведення сьомої хвилі часткової мобілізації, про яку раніше говорили в Міноборони.
Про це заявив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Головного управління персоналу, заступник начальника Генерального штабу Володимир Талалай, передає ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс-Україна».
"Поповнити ряди тих, хто звільняється за указом президента, ми плануємо за рахунок тих, хто приходить на військову службу за контрактом», - запевнив він.
Генерал повідомив також, що «зараз у нас кожен місяць близько 6 тисяч контрактників, до кінця року ми ще очікуємо 15-18 тисяч».
«Це забезпечить наші потреби», - додав Талалай.
Окремо він заявив, що "Генштаб не планує 7-у хвилю мобілізації. Ця інформація не має нічого спільного з реальністю».
Нагадаємо, напередодні представник Міністерства оборони розповів про "високу ймовірність" проведення сьомої хвилі мобілізації через брак військових на передовій.
"Україні потрібно призивати додаткових солдатів. Йдеться про чотирнадцять тисяч нових солдатів, яких треба призвати до кінця року. Імовірність наступної хвилі дуже велика", - заявив спікер Міноборони Вільєн Підгорний.
Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні стало відомо, що президент України Петро Порошенко підписав указ про демобілізацію військовослужбовців, які були призвані в ході шостої хвилі мобілізації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?