Багата бабуся "коханки Путіна" підірвала соцмережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Багата бабуся "коханки Путіна" підірвала соцмережі

Багата бабуся "коханки Путіна" підірвала соцмережі
Джерело:  online.ua

У мережі обговорюють дорогу квартиру бабусі колишньої олімпійської чемпіонки Аліни Кабаєвої; нагадаємо, Кабаєву в ЗМІ неодноразово називали коханкою президента Росії Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
26 вересня російський телеканал «Дождь» опублікував розслідування про бізнесмена Петра Колбіна, який, за їхньою інформацією, в дитинстві був другом Путіна. У розслідуванні стверджується, що Колбін і мільярдер Геннадій Тимченко продали дві квартири в Москві і одну в Санкт-Петербурзі Ганні Зацепіліній. Точно так само звуть бабусю гімнастки Аліни Кабаєвої.
Відзначимо, що новина про багату бабусю Кабаєвою підірвала соцмережі - прізвище колишньої гімнастки швидко вийшло в топ-тренди Twitter, а словосполучення «бабуся Кабаєвої» стало приводом для жартів.
Український журналіст Антон Комаров згадав і недавній скандал з найдорожчою квартирою народного депутата від БПП Сергія Лещенка:
"Найбільше я боюся того, що мама Лещенка і бабуся Кабаєвої об'єднають свої сили", - написав він у Facebook.
Колишній футболіст збірної України Євген Левченко пожартував в Twitter:
"Бабуся Аліни Кабаєвої на свою місячну пенсію купила дві квартири на Арбаті, а на залишок викупила контрольний пакет Газпрому і Челсі".













Як повідомляв ONLINE.UA, раніше видання Reuters видало компромат на Путіна, в якому з'явилася інформація про операції з нерухомістю людей з близького оточення президента Росії, а також згадується прізвище Кабаєвої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?