Харківський сурогат вбиває людей вже і на Донбасі: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Харківський сурогат вбиває людей вже і на Донбасі: з'явилися подробиці

Харківський сурогат вбиває людей вже і на Донбасі: з'явилися подробиці

П'ятеро жителів міста Лиман в Донецькій області загинули, отруївшись саморобним коньяком, який був привезений з Харківської області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Донецькій області.
"У Лиманське відділення поліції з міської лікарні надійшло повідомлення про те, що в гуртожитку екіпаж "швидкої допомоги" виявив двох чоловіків і жінку без ознак життя, ще одна жінка у важкому стані була доставлена ​​в реанімацію. Незважаючи на зусилля медиків, вона теж померла", - йдеться в повідомленні.
Також від вживання фальсифікату загинув ще один чоловік 1963 року народження, - чоловік однієї із загиблих жінок. Крім того, в реанімацію доставлено чоловіка 1985 року народження, який вночі відмовився від госпіталізації. Повідомляється, що в лікарню Лиману був доставлений 8-ий потерпілий від отруєння алкоголем - молода людина 1990 року народження.
Слідчо-оперативна група встановила, що чоловік 1973 і 1974 народження і жінки 1971 і 1987 року народження в квартирі одного з них розпивали спиртне. Саме алкоголь і став причиною трагедії - на місці події поліція вилучила трилітрову банку, в якій був сурогат коньяку, який, за попередніми даними, був привезений з міста Ізюм Харківської області.
"В результаті слідчих дій встановлено місце продажу і реалізатор", - зазначив начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброскін.
Зараз поліцейські встановлюють покупців смертельного напою з метою порятунку їх життя.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Тривають слідчо-оперативні заходи.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Харківській області в селищі Охрімівка 21 вересня сталося масове отруєння алкоголем, в результаті якого загинули 12 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?