У Путіна серйозно стривожені: Росію порівняли з киплячим чайником
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна серйозно стривожені: Росію порівняли з киплячим чайником

У Путіна серйозно стривожені: Росію порівняли з киплячим чайником
Джерело:  online.ua

Кремль на чолі з президентом РФ Володимиром Путіним не уявляє, як виражатиметься невдоволення росіян найближчими подіями, а тому перекриває всі варіанти протестів і громадської активності, створюючи ефект «киплячого чайника із закритою кришкою».
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявила російський політолог, доктор історичних наук Лілія Шевцова.
«Ми не знаємо, як буде реагувати незадоволена Росія на найближчі події. Не знає і Кремль. Але він стривожений і намагається заздалегідь закрити всі можливості для громадської активності», - підкреслила експерт.
Також вона зазначила, що така політика призведе до відомого результату: «появи ефекту киплячого чайника із закритою кришкою».
«Згідно з недавнім опитуванням «Левада-Центру», від 7 до 10% респондентів висловлюють намір брати участь в протестах, якщо вони виникнуть. Але наскільки високий градус невдоволення, ми поки не знаємо. Хоча б тому, що кожен четвертий не говорить правду, беручи участь в опитуваннях», - нагадала політолог.
Експерт додала, що незнання того, «які насправді настрої тієї більшості росіян, які не брали участі в нинішніх виборах, не дозволяє робити обґрунтовані прогнози».
Більше читайте в інтерв'ю Лілії Шевцової ONLINE.UA: У Кремля закінчуються ресурси, його остання "перемога" виглядає плачевно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?