У Києві знову тріснула станція метро, соцмережі збуджені: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві знову тріснула станція метро, соцмережі збуджені: з'явилося фото

У Києві знову тріснула станція метро, соцмережі збуджені: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

У Києві у вестибюлі станції метро «Героїв Дніпра» місцеві жителі помітили тріщину перону, яку вони пов'язують з будівництвом торгового центру, що ведеться над станцією.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
За словами киянина Костянтина Коваленка, продовження будівництва може призвести до того, що зведена будівля завалиться, що призведе до величезної кількості жертв.
«Станція метро Героїв Дніпра тріснула навпіл. Дочекалися! І ось тепер вже це все переростає в реальну небезпеку життю людей», - написав він у своєму Facebook.
Киянин закликав місцеву владу зупинити будівництво, інакше «воно завалиться на голови людей - це буде найстрашніша трагедія Європи, яка була допущена через хабарництво».
«А чому вона тріснула, знаєте? Над станцією йде дуже сумнівне і небезпечне будівництво вже третього поблизу торгового центру. Сьогодні вранці платформа тріснула навпіл. Тиждень тому другий раз обвалилася б***ть стеля! Величезна 10-метрова тріщина розділяє станцію на дві частини. Пасажирів поменшало - йдуть пішки до «Мінської», - додав Коваленко.
При цьому компанія-забудовник, "Елікон", за словами користувача, прийняла «геніальне рішення - будувати вночі.
«Ви намагалися коли-небудь заснути під час вивантаження бетонних конструкцій? А Оболонь намагається. Звичайно, не виходить, але щиро намагається. Якщо це все не закінчиться, і влада не зменшить апетити - народ реально спалить це все! Ви б чули, про що тут говорять! Коли казнокради і корупціонери зажираються і ніхто не може їх заспокоїти - в руках у людей з'являються палиці і палаючі пляшки. Кличко йде стопами Януковича», - резюмував він.
Коваленко виклав також фото тріснутого перону на «Героїв Дніпра».


Тим часом керівництво "Київського метрополітену" виступило із заявою, в якій запевнило киян у відсутності небезпеки для пасажирів на станції метро "Героїв Дніпра" через тріщини платформи, передають Українські Новини.
"Ніякої небезпеки для пасажирів немає", - сказали в прес-службі підприємства, додавши, що технічний нагляд на станції здійснюється постійно, і деформацій конструкції станції не виявлено.
При цьому в відомстві не пояснили, звідки взялася тріщина на станції.
Водночас соцмережі не поділяють оптимізму "Київського метрополітену" і висловлюють свою тривогу.
Наталія Коваленко: "Реально страшно... Але як же все-таки без цього торгового центру нам жить???".
Костянтин Коваленко: Дійсно! Без третього величезного ТРЦ на 500 метрів жити буде неможливо!"
Антон Сененко: "Брехня!!!! Ця тріщина була ще до будівництва метро. Вона там була ще до забудови Києва! Ще динозаври про неї писали!!!!".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше кияни виступили з протестом проти будівництва торгового центру над станцією метро "Героїв Дніпра".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?