Міністри Гройсмана влаштували перепалку через гроші: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Міністри Гройсмана влаштували перепалку через гроші: з'явилося відео

Міністри Гройсмана влаштували перепалку через гроші: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков посперечався з міністром фінансів Олександром Данилюком щодо перерозподілу коштів на потреби правоохоронців.
Перепалка виникла на засіданні Кабінету міністрів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "112.ua".
Аваков вимагав від Данилюка негайної відповіді, чому затримується перерозподіл 97 млн ​​грн на потреби правоохоронців. Глава Мінфіну пояснював, що йде пошук грошей і документи поки в роботі. "Зараз напрацьовуються зміни", - говорив Данилюк, на що глава МВС одразу ж відповідав: "Зміни - це зміни, я знаю, що 2 місяці у вас в міністерстві лежать".
"А у вас на виплату зарплат Нацполіції вистачає зараз? - запитав міністр фінансів і, після отримання негативної відповіді, додав - Ми одна команда і у нас є обмежений ресурс".
Зрештою суперечку завершив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, який сказав: "Колеги, тримайте себе в руках, будь ласка".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Арсен Аваков заявив, що українці повинні привчити себе до "презумпції правоти" поліцейських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?