Киян в соцмережах збурили загадкові вибухи
Категорія
Події
Дата публікації

Киян в соцмережах збурили загадкові вибухи

Киян в соцмережах збурили загадкові вибухи
Джерело:  online.ua

Близько 15:30 27 вересня в центрі Києва були чутні гучні гарматні залпи, що викликало бурхливу реакцію користувачів соцмереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.
Постріли відбулися раптово і були такими гучними, що безліч користувачів мережі взялися робити припущення щодо того, що це були за вибухи, і з чим вони були пов'язані.







Пізніше стало відомо, що стріляла батарея артилерії в Маріїнському парку, так вшанували пам'ять 75 річниці трагедії в Бабиному Яру. Згідно з протоколом, "Салют Націй" дається під час першого візиту офіційного глави держави в Україні.
"Це були заходи із вшанування жертв Другої Світової війни. Як ви знаєте, до Києва приїхав президент Ізраїлю, тому вибухи були в рамках церемонії", - розповіла "Громадському" спікер Служби безпеки України Олена Гітлянська.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві здійснили збройний напад на городянина, поранили його і забрали сумку з мільйонами гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?