На Харківщині число загиблих від сурогату перевалило за два десятки
Категорія
Події
Дата публікації

На Харківщині число загиблих від сурогату перевалило за два десятки

На Харківщині число загиблих від сурогату перевалило за два десятки
Джерело:  consumer.gov.ua

У Харківській області кількість загиблих в результаті отруєння "паленим" алкоголем зросла до 23 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Державну службу України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.
"Станом на 15:00 27.09.2016 року серед жителів Харківської області зареєстровано 53 випадки отруєнь алкогольними напоями (ймовірно, сурогат). Із загальної кількості потерпілих 23 людини померло", - йдеться в повідомленні.
Також наголошується, що найбільшу кількість отруєних зареєстрували в Вовчанському районі: 23 жителі району отруїлося, з них 12 померло. В Ізюмському районі померло 5 осіб з 19 отруєних. В інших районах постраждала менша кількість людей.
"Харківський: отруїлися 4, з них 2 померли; Барвінківський - 1 людина отруїлася; Харків: 2 людини отруїлися; Боровський: отруїлася 1 людина - померла; Великобурлуцький: отруїлися 3 людини, всі померли", - інформує Дердспоживслужба.
Нагадаємо, раніше було відомо про 13 випадків алкогольного отруєння з летальним результатом.
Як повідомляв ONLINE.UA, 25 вересня за клопотанням прокуратури заарештували власницю магазинів в Вовчанському районі Харківської області, де продавали сурогатну горілку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?