На Донбасі таємниче загинув російський військовий, який занадто багато знав
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі таємниче загинув російський військовий, який занадто багато знав

На Донбасі таємниче загинув російський військовий, який занадто багато знав
Джерело:  online.ua

На Донбасі знайшли мертвим російського військовослужбовця, який збирався оприлюднити в соцмережах накази Генштабу Росії про обстріл позицій сил АТО і цивільних об'єктів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.


"Знайдений мертвим з двома вогнепальними пораненнями в потиличну частину голови російський військовослужбовець Олексій Бедан, що проходив" службу "в складі взводу радіозв'язку" 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти 1-го АК ДНР "(Новоазовськ). За свідченням товаришів по службі, Бедан напередодні погрожував оприлюднити в соцмережах шифротелеграми з безпосередніми вказівками Генерального штабу ЗС РФ продовжувати обстріл позицій Збройних сил України і цивільних об'єктів на Маріупольському напрямку", - написав експерт.


За його словами, командування намагається видати його смерть за самогубство.


"Командування" полку "намагається представити загибель військовослужбовця ЗС РФ як самогубство на ґрунті сімейних відносин", - зазначив Тимчук.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ЛНР один із керівників "народної міліції" Віталій Кисельов потрапив на підвал і був убитий бойовиками. Раніше стало відомо про смерть колишнього "прем'єра" ЛНР Геннадія Ципкалова. Затриманий за підозрою в "перевороті" в ЛНР, він нібито повісився у своїй камері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?