Парубій пояснив, які вибори на Донбасі стануть зрадою
Категорія
Політика
Дата публікації

Парубій пояснив, які вибори на Донбасі стануть зрадою

Парубій пояснив, які вибори на Донбасі стануть зрадою
Джерело:  5 канал

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій під час бесіди з послом Німеччини Ернстом Райхелем заявив, що вибори на Донбасі під дулом автоматів стануть зрадою, тому волевиявлення можливе тільки після повного припинення вогню.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "5 канал".
"Ми виступаємо за мирне вирішення ситуації на сході країни. Ніхто в Україні не боїться виборів на Донбасі. Нас лякають вибори під дулами автоматів, коли проведемо акцію під назвою "вибори", які не матимуть ніякого відношення до справжнього волевиявлення громадян України та забезпечення їх прав і свобод. Це буде, за великим рахунком, і зрада українців, які стали заручниками на тих територіях", - заявив Парубій.
Голова ВР також розповів послу про реформи, які відбуваються в Україні, і подякував Німеччині за допомогу в цих змінах.
Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики ДНР призначили попереднє голосування на окупованих територіях, так звані праймеріз, на 2 жовтня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?