Україна втратила позиції в важливому світовому рейтингу
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна втратила позиції в важливому світовому рейтингу

Україна втратила позиції в важливому світовому рейтингу
Джерело:  interfax.com.ua

У світовому економічному рейтингу конкурентоспроможності Україна втратила шість позицій: з 79 місця в минулому році наша країна опустилася на 85-е.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інтерфакс-Україна».
Відповідний рейтинг був опублікований Світовим економічним форумом, який і займається розподілом позицій.
У п'ятірці лідерів конкурентоспроможності в світовій економіці Швейцарія, Сінгапур, США, Нідерланди, Німеччина - ця п'ятірка за минулий рік не змінилася.
Варто відзначити, що Росія, незважаючи на економічні санкції і проблеми економіки, піднялася на два місця, до 43 позиції.
Загалом в рейтингу 138 країн. Індекс глобальної конкурентоспроможності включає 12 показників конкурентоспроможності і складається щорічно з 1979 року на основі відкритої інформації, а також з урахуванням думок декількох тисяч експертів з більш ніж 100 країн світу.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що бойовики ДНР і ЛНР потрапили в десятку найбільш жорстоких угруповань світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?