Розслідування загибелі MH17: стало відомо, як зібралася реагувати Росія
Категорія
Світ
Дата публікації

Розслідування загибелі MH17: стало відомо, як зібралася реагувати Росія

Розслідування загибелі MH17: стало відомо, як зібралася реагувати Росія
Джерело:  vedomosti.ru

Доповідь за результатами розслідування загибелі Boeing-777 на Донбасі, підготовлену прокуратурою Нідерландів, готуються відкинути в Росії, якщо точкою запуску ракети буде вказано місто Сніжне, підконтрольне бойовикам ДНР.
Про це передає ONLINE.UA з посиланням на інформацію російських «Ведомостей» від джерела в Міноборони РФ.
"Якщо в звіті комісії з розслідування, як і раніше, точкою пуску буде названо Сніжне, а ракетою - 9М38 (одна з модифікацій ракети для ЗРК «Бук» - Ред.), то тим самим буде просто відтворена колишня версія технічного звіту, де, по суті, містилися ті ж самі дані, що означало, що провина покладається на бойовиків", - заявив він.
Як відомо, друга частина доповіді про розслідування загибелі малазійського Boeing-777, на Донбасі в 2014 році запланована на 28 вересня.
Передбачається, що міжнародна комісія вкаже точне місце, звідки був зроблений запуск ракети.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що ракетні експерименти в Фінляндії підтвердили причетність Росії до цієї трагедії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?