Пітт відмовляється від роботи через розлучення з Джолі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пітт відмовляється від роботи через розлучення з Джолі

Пітт відмовляється від роботи через розлучення з Джолі
Джерело:  Reuters

Голлівудський актор Бред Пітт заявив, що хоче призупинити роботу в своїх проектах через шлюборозлучний процес з Анджеліною Джолі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
Актор розповів, що пропустить прем'єру документальної картини "Подорож часу" за сімейними обставинами.
Відзначимо, Бред брав участь в озвучуванні стрічки.
"Подорож часу" - це неймовірно красиве і унікальне експериментальне кіно в форматі IMAX для дітей і сімейного перегляду. Я був щасливий взяти участь у створенні цього освітнього фільму і всім рекомендую подивитися його. Однак зараз я зосереджений на вирішенні власних сімейних проблем. Мені б не хотілося, щоб мій сімейний стан відволік увагу глядачів від фільму", - пояснив своє рішення Пітт.
До слова, у фільмі "Подорож часу" розповідається історія Землі від Великого вибуху і ери динозаврів до наших днів і майбутнього.
Нагадаємо, нещодавно стало відомо про майбутнє розлучення в сім'ї Джолі і Пітта. Згідно з останніми даними, причиною розриву стали розбіжності подружжя у вихованні дітей.
Як повідомляв ONLINE.UA, Бред Пітт переживає через ситуацію, що склалася в його родині і просить у Джолі дати йому ще один шанс. Але актриса налаштована рішуче і вже орендувала будинок в Малібу, куди переїхала з усіма дітьми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?