У Росії знайшли ще дві речі для заборони: соцмережі вирують
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії знайшли ще дві речі для заборони: соцмережі вирують

У Росії знайшли ще дві речі для заборони: соцмережі вирують
Джерело:  ТАРС

У Росії хочуть законодавчо заборонити аборти і установку бебі-боксів, що викликало бурхливу реакцію користувачів соцмереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Законопроект про заборону абортів подала уповноважена з прав дітей при президенті Росії Анна Кузнецова. "Весь цивілізований світ не перший рік виступає проти такого явища, як аборти, і ми підтримуємо цю позицію, при цьому, звичайно, вважаємо, що це питання вимагає системного підходу", - заявила вона.
За заборону установки в Росії бебі-боксів, в яких матері можуть анонімно залишити новонароджену дитину, про яку потім подбають, виступила перша заступниця голови комітету Ради Федерації Олена Мізуліна.
"По-перше, держава не повинна заохочувати відмови від новонароджених. Зазначу, що практика тих країн, які в різні час вдавалися до використання бебі-боксів, показує, що після появи можливості для анонімного залишення дітей число відмов від дітей різко зростало. По друге, саме існування такої можливості значно підвищує ризики торгівлі дітьми та інших угод з ними, адже контроль за бебі-боксами неможливий. По-третє, назавжди порушується право дитини на ідентичність, тобто право дитини знати, хто її біологічні батьки, яке її походження", - пояснила Мізуліна на своєму сайті.
Такі новини викликали резонансну реакцію користувачів мережі. Так Леонід Шнейдер написав: "У країні, де немає нормальних соціальних умов і падає рівень життя, як виростити нормальних дітей, як забезпечити їх?".
Alexander Ginzburg: "Дитячий омбудсмен буде сама всиновлювати дітей з дитячих будинків? Вони і так переповнені!".



Zaur Gelugov: "Одні забороняють аборти, інші бебібокси. І залишаються навстіж розчинені двері в кримінал! Патріоти Росії стараються!".
Vedana: "Тепер будуть нелегальні абортарії. Який бізнес для гінекологів!"
Відкрита Росія: "Скажений принтер розігрівається після перерви: уряд підтримав ідею Мізуліної заборонити бебі-бокси".



SVP54: "Тут вже написали, грубо але правдиво, смітник замінить бебі-бокс. Цікаво, знавець мистецтва Мізуліна це сама народжує?".
Мuд Роіссі: "Мізуліна і Кузнєцова знайшли один одного. Спочатку заборонили бебі-бокси. Потім заборонять аборти. Потім - контрацептиви. Назад в Середні століття!".



Glenn A. Rathn: "Терміново потрібно гарматне м'ясо".
Також в мережі припустили, що російський уряд прийняв офіційну позицію, згідно з якою в Росії необхідно більше випадків вбивства жінками новонароджених дітей:
"Вдумайтеся - офіційна позиція уряду РФ полягає в тому, що має бути більше такого", - припустив російський політик Леонід Волков і опублікував фото:



"Уряд РФ підтримав проект Мізуліної проти абортів зовсім не з моральності, а з бажання економити на витратах на медицину, - написав Рогозін-на-орбіті. - Чекаю законопроекти про те, що Бог забороняв лікувати хворих на СНІД та венеричні захворювання".
Pavel Senko: "Головне, потім до церкви піти, свічку купити, молитву замовити і замолити гріх".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Анна Кузнєцова викликала скандал навколо експозиції фотографа Джока Стерджеса в Москві, в результаті чого виставка була закрита.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?