Нові санкції проти Росії: в США зроблено важливу заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Нові санкції проти Росії: в США зроблено важливу заяву

Нові санкції проти Росії: в США зроблено важливу заяву

США розмірковують над впровадженням додаткових економічних санкцій проти Росії у відповідь на дедалі частіші удари росіян і армії Асада в Сирії.
Про це заявив офіційний представник Білого дому Джош Ернест, передає ONLINE.UA з посиланням на Deutche Welle.
"Ми не скидаємо з рахунків можливе застосування додаткових економічних санкцій. Фінансові санкції довели, що є дієвим інструментом з підтримки наших інтересів по всьому світу», - підкреслив він.
Також Ернест зазначив, що США не знімають «з порядку денного можливі санкції".
"Таку можливість я не виключав би в цьому випадку", - заявив він.
Представник Білого дому додав, що ефективність санкцій, які застосовуються "в тісній взаємодії з партнерами", підсилює дієвість цих заходів і акцентував увагу на тому, що в останні дні ситуація в Сирії загострилася у зв'язку з частими ударами армії Асада і російських військ.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше США прямо звинуватили Росію в завданні удару по гуманітарній колоні і вбивстві співробітників Червоного хреста під Алеппо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?