У Запоріжжі жінки-поліцейські "кришували" банду: з'явилося відео затримання
Категорія
Події
Дата публікації

У Запоріжжі жінки-поліцейські "кришували" банду: з'явилося відео затримання

У Запоріжжі жінки-поліцейські "кришували" банду: з'явилося відео затримання
Джерело:  online.ua

У Запоріжжі розкрили схему вимагання та викрадення автомобілів, яку прикривали дві співробітниці Національної поліції України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Служби безпеки України.
У відомстві зазначають, що дві жінки-слідчі придумали схему викрадення автомобіля з подальшим поверненням їх за винагороду. У разі, якщо власник відмовлявся платити за машину, на ній перебивали номери двигуна і кузова і продавали з підробленим номерним знаком і техпаспортом.
Для виконання злочинної схеми поліцейські задіяли трьох жителів Запоріжжя, пов'язаних з кримінальним середовищем. За "кришування" злочинної діяльності правоохоронниці брали до половини вартості автомобіля.
СБУ провели затримання під час отримання поліцейськими $3 тис від чергового власника автомобіля.
В ході обшуків вилучили знаряддя для викрадення автомобілів, карабін "МКМ", травматичний пістолет і грошові кошти, які складають "общак" банди.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Харківській області затримали виробника сурогатного алкоголю, в результаті отруєння яким загинуло 28 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?