Ми від Москаля: очільник Закарпаття поскаржився на нахабних аферистів
Категорія
Події
Дата публікації

Ми від Москаля: очільник Закарпаття поскаржився на нахабних аферистів

Ми від Москаля: очільник Закарпаття поскаржився на нахабних аферистів
Джерело:  online.ua

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль попередив про шахраїв, які, представляючись його помічниками, просили гроші у підприємців.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт глави Закарпатської ОДА.
Москаль розповів, що діяльність аферистів фіксують протягом останніх декількох тижнів. Прикриваючись його ім'ям, вони намагалися виманити гроші у підприємців. "Уже зафіксовано кілька випадків, коли на підприємства дзвонила жінка і, представляючись помічницею голови Закарпатської ОДА, просила передати кілька десятків тисяч гривень на банківський рахунок нібито для відпочинку в області дітей із зони АТО", - йдеться в повідомленні.
"Прошу не вестися на подібні дурниці. Нікому ніяких доручень просити кошти я ніколи не давав і не даватиму. Тому якщо хтось буде намагатися від мого імені (або імені працівників ОДА) виманити гроші, прохання одразу звертатися в поліцію", - підкреслив голова Закарпатської ОДА.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Геннадій Москаль на святкуванні 25-річчя від дня заснування Генерального консульства Угорщини в Ужгороді подарував генконсулу неординарний подарунок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?