У Порошенка висміяли звернення Опоблока і вказали на цікавий момент
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка висміяли звернення Опоблока і вказали на цікавий момент

У Порошенка висміяли звернення Опоблока і вказали на цікавий момент
Джерело:  online.ua

Позаштатний радник президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков висміяв заяву Опозиційного блоку із закликом до правоохоронних органів "ігнорувати злочинні накази влади зі знищення опозиції".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Бірюкова.
У заяві, оприлюдненій на сайті Опоблока, йдеться: "Ми закликаємо правоохоронні органи і судову систему не підкорятися злочинним наказам влади, спрямованим на знищення опозиції. Усі винні в злочинах проти свого народу скоро понесуть відповідальність".
"О, жах! Шеф, все пропало - гіпс знімають, клієнт виїжджає! Репресії лютують, тарифи геноцидять! У мене питання, я в юриспруденції не дуже великий знавець: а такі звернення до правоохоронних органів на статтю не тягнуть? Чи не?", - прокоментував цю заяву Бірюков.
У соцмережах сміються.





Як повідомляв ONLINE.UA, в Дніпрі було скоєно напад на депутата міської ради від "Опозиційного блоку" Сергія Суханова - його двічі вдарили викруткою в груди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?