У Путіна моментально відреагували на звіт щодо загибелі MH17
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна моментально відреагували на звіт щодо загибелі MH17

У Путіна моментально відреагували на звіт щодо загибелі MH17
Джерело:  РІА Новини

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков, коментуючи звіт представників Міжнародної слідчої групи щодо розслідування загибелі малайзійського лайнера МН17 над Донбасом, сказав, що розслідування обставин катастрофи літака супроводжується спекуляціями.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "РИА Новости".
"Вся ця історія обрамлена, на жаль, величезною кількістю спекуляцій, некваліфікованою, непрофесійною інформацією. Вона супроводжується укриттям і ненаданням низкою країн цілих масивів інформації, даних радарів", - сказав Пєсков.
Він зазначив, що російська сторона передала всю наявну у неї інформацію щодо катастрофи.
"Але ми з жалем завжди відзначали, що не всі країни надали такий масив інформації. Деякі країни, як і раніше, наприклад, радарні дані не представили", - додав прес-секретар Путіна.
За його словами, аналізуючи останню інформацію, яка була опублікована російськими військовими, можна зробити висновок, що ракети на радарах немає.
"Відповідно, якби була б ракета, то вона могла бути пущена тільки з іншої території. Я не стверджую з якої - це справа фахівців. Це не гіпотеза, а однозначні дані, які грунтуються на первинних даних радарів", - сказав Пєсков.
Як повідомляв ONLINE.UA, Міжнародна слідча група стверджує, що зенітно-ракетний комплекс "Бук", який збив авіалайнер МН17, зайшов на Донбас з території Росії і зробив постріл з Первомайського- невеликого селища біля міста Сніжне Донецької області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?