Бойовики ДНР примудрилися підтвердити причетність Росії до загибелі МН17
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР примудрилися підтвердити причетність Росії до загибелі МН17

Бойовики ДНР примудрилися підтвердити причетність Росії до загибелі МН17
Джерело:  online.ua

Слідчі Міжнародної групи, які розслідували загибель авіалайнера Boeing 777 рейсу MH17, дійшли висновку, що літак був збитий із землі зенітною ракетою, а бойовики ДНР запевнили, що ніколи не мали подібних систем.
Про це повідомляє ONLINE.UA, який веде пряму трансляцію звіту.
"MH17 був збитий за допомогою зенітних наземних засобів, який є сценарієм номер 4. Він підтвердився", - заявив прокурор Нідерландів Фред Вестербеке.
Відзначимо, що три інших сценарія розглядали версії технічної несправності, терористичної атаки всередині лайнера і атаки іншого літака.
Тим часом представник бойовиків ДНР поспішив заявити, що у них на озброєнні ніколи не було протиповітряних озброєнь, подібних до того, що збив Boeing 777.
«Такого роду систем ППО на нашому озброєнні не було, ні систем, ні фахівців. Тому збити Boeing ми не могли», - заявив «заступник командувача» бойовиків ДНР Едуард Басурін.
Варто зазначити, що таким чином він побічно підтвердив причетність Росії, адже раніше слідчі довели, що ракета зенітно-ракетного комплексу «Бук» була випущена з території, підконтрольної бойовикам ДНР.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше представник президента РФ Володимира Путіна моментально відреагував на заяви слідчої комісії в Нідерландах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?