Нідерланди зробили заяву про винних у загибелі MH17 над Донбасом
Категорія
Світ
Дата публікації

Нідерланди зробили заяву про винних у загибелі MH17 над Донбасом

Нідерланди зробили заяву про винних у загибелі MH17 над Донбасом
Джерело:  online.ua

Головний прокурор Нідерландів Фред Вестербеке, виступаючи під час звіту Міжнародної слідчої групи за результатами розслідування загибелі МН17 над Донбасом, заявив, що причетними до трагедії є близько 100 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на онлайн-трансляцію.
"Розслідування сильно просунулося, є 100 осіб, які так чи інакше могли бути задіяні", - сказав Вестербеке і уточнив, що особи цих людей встановлені.
"Наразі мова йде тільки про підозрюваних. Слідство також поки не знає, чи діяв екіпаж "Бука" за наказом чи за власною ініціативою. Це і ті, хто обслуговував установку, і ті, хто супроводжував її", - додав прокурор.
Повідомляється, що термін розслідування продовжено до 2018 року. При цьому незрозуміло, чи діяв екіпаж "Бука" за наказом згори чи ні.
Як повідомляв ONLINE.UA, комісія заявила, що зенітно-ракетний комплекс "Бук", який збив авіалайнер МН17, зайшов на Донбас з території Росії і зробив постріл з Первомайського - невеликого селища біля міста Сніжне, Донецької області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?