Загибель MH17 над Донбасом: з'явилися нові аудіо розмов бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Загибель MH17 над Донбасом: з'явилися нові аудіо розмов бойовиків ДНР

Загибель MH17 над Донбасом: з'явилися нові аудіо розмов бойовиків ДНР
Джерело:  online.ua

У звіті про розслідування Міжнародної слідчої групи у справі про загибель МН17 над Донбасом були продемонстровані перехоплені переговори бойовиків ДНР, зроблені в районі катастрофи.
Про це йшла мова під час онлайн-трансляції звіту, яку вів ONLINE.UA.
Зокрема, на першому аудіозапису розмови двох бойовиків один з них зізнається, що запуск ракети був проведений з території, підконтрольної ДНР.
«Точно наша була територія. Якщо «укропи» коли заходили, то щільно ніколи не були. Ні, я тобі даю 100%, що його («Боїнг») збили не звідти, тому що, коли його збили, ми були присутні на місці. Навіть з того боку, звідти, де він падав, з того боку не стріляли, це брехня», - каже бойовик.


На іншому аудіозапису бойовики ведуть мову про супровід зенітно-ракетного комплексу «Бук», який був доставлений на Донбас з Росії, а пізніше вивезений назад в РФ.


Як повідомляв ONLINE.UA, комісія заявила, що зенітно-ракетний комплекс "Бук", який збив авіалайнер МН17, зайшов на Донбас з території Росії і зробив постріл з Первомайського - невеликого селища біля міста Сніжне, Донецької області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?