У Авакова показали, як копів учать стріляти: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Авакова показали, як копів учать стріляти: з'явилося відео

У Авакова показали, як копів учать стріляти: з'явилося відео

Речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко показав, як патрульні поліцейські відпрацьовують навички стрільби під час вогневої підготовки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Шевченка.
"Співробітники Патрульної поліції України постійно, починаючи з грудня 2015 року, вдосконалюють свої стрілецькі навички. І це не просто формальні заліки, як раніше в міліції - три патрони в статичну мішень у тирі раз на місяць. Це - справжня динамічна стрільба з різних положень і в русі", написав він, опублікувавши відео вогневої підготовки поліцейських.
Спікер МВС підкреслив, що в реальній бойовій ситуації поліцейські не застраховані від небезпеки.
"Але жоден патрульний не убезпечений від смертельного ризику при реальній бойовій ситуації, яка, на жаль, призвела до загибелі співробітників патрульної поліції", - зазначив Шевченко, нагадавши про загибель поліцейських у Дніпрі.
##### VIDEO_899051 #####
Як повідомляв ONLINE.UA, в Міністерстві внутрішніх справ відповіли на звинувачення в намірі створити "поліцейську державу", які з'явилися після слів глави відомства Арсена Авакова про те, що українцям доведеться привчити себе до "презумпції правоти" поліцейських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?