"Небагатий" депутат зробив дорогий подарунок і став героєм скандалу: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

"Небагатий" депутат зробив дорогий подарунок і став героєм скандалу: з'явилися фото

"Небагатий" депутат зробив дорогий подарунок і став героєм скандалу: з'явилися фото

Народний депутат від фракції Народний фронт Максим Поляков став героєм гучного скандалу після того, як написав про свій подарунок патрульній поліції - два нових автомобілі, незважаючи на скромний річний заробіток в 77 тисяч гривень.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Скандал спалахнув після того, як в мережі з'явилося повідомлення самого депутата, який заявив про свій подарунок поліцейським, при тому, що за минулий рік його заробіток склав всього 76 тисяч 747 гривень.


«Турбуючись про безпеку уманчан, до Дня міста подарував патрульним поліцейським транспортний засіб, який дозволить їм ефективніше виконувати свої обов'язки», - написав Поляков.





Тим часом у офіційних повідомленнях йдеться про те, що депутат всього лише передав машини.
Такий «подарунок» не залишився без уваги блогерів, які задалися питанням: як при такому низькому заробітку депутат міг робити такі дорогі презенти.





Після того, як повідомлення з'явилися в мережі, депутат став погрожувати блогеру Михайлу Ткачу кримінальним переслідуванням, вимагаючи зняти опублікований матеріал з Facebook.
У свою чергу користувачі соцмереж відреагували на цей скандал з чималим обуренням.
Anton Nippon: «Красива і повчальна історія».
Іван Оберемко: «Всі навколо такі нетямущі, слава богу люди з мандатами і постами завжди можуть подати в суд на кривдника».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше гучний скандал виник навколо народного депутата Сергія Лещенка, який купив квартиру в центрі Києва, позичивши гроші у кількох людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?