Луценко похвалився, що зловив на хабарі вже 18-го прокурора: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Луценко похвалився, що зловив на хабарі вже 18-го прокурора: з'явилися фото

Луценко похвалився, що зловив на хабарі вже 18-го прокурора: з'явилися фото

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив про затримання прокурора відділу Генпрокуратури і адвоката, які вимагали від підприємця хабар у розмірі $200 тисяч.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Луценка.
"Департаментом з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ спільно з Головним управлінням «К» і департаментом внутрішньої безпеки Національної поліції України затримані прокурор відділу Генпрокуратури України і адвокат, які вимагали від підприємця гроші в сумі 200 тисяч доларів США за закриття кримінального провадження та зняття арешту з вилученого майна", - написав генпрокурор.
Луценко також похвалився, що за той час, що він перебуває на посаді глави Генпрокуратури, це вже 18-й прокурор, спійманий на хабарі.
"За час мого керування ГПУ це 18-й прокурор, якого ми беремо в рамках очищення системи. Справи по 10 хабарниках - вже в судах", - зазначив він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Юрій Луценко підтримав пропозицію міністра внутрішніх справ Арсена Авакова про те, що поліцейським потрібно на законодавчому рівні дати більше можливостей захищати своє життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?