Звіт про загибель MH17: з'явилася реакція Заходу і нові коментарі Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Звіт про загибель MH17: з'явилася реакція Заходу і нові коментарі Росії

Звіт про загибель MH17: з'явилася реакція Заходу і нові коментарі Росії
Джерело:  online.ua

У США та Євросоюзі після оприлюднення даних про причетність Росії до катастрофи Boeing MH17 на Донбасі почали критикувати дії російської сторони.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
Так депутат Європарламенту Ребекка Хармс в своєму мікроблозі написала про те, що, оскільки немає приватних "Буків", Росія несе відповідальність за авіакатастрофу MH17.



Сенатор США від штату Арізона Джон Маккейн також прокоментував дані звіту: "Підтвердження того, що ми вже знали - ракетну установку, яка збила MH17, привезли з Росії".



Водночас "РІА Новини" наводить слова першого заступника голови комітету з міжнародних справ в Держдумі шостого скликання Леоніда Калашникова, який вважає доповідь міжнародної слідчої групи "нісенітницею".


"Ця версія взагалі не нова, вона давно була, вже півтора року, напевно. Але я переконаний, що це чиста диверсія. У відповідь на те, що ми вчора опублікували секретну угоду, яку американці не хотіли публікувати, по Сирії, вони сьогодні взяли і опублікували ось цю нісенітницю", - сказав він.


На його думку, не потрібно було два роки для публікації знімків космічної розвідки, на яких ракетна установка їде з Росії на український Донбас і назад. "Значить, явно це фальшивка, яка давним-давно лежала, яку вони несли весь час, але чомусь не публікували. А тепер опублікували. Я вважаю, що опублікували, швидше за все, у відповідь на нашу заяву, де ми опублікували частину угоди по Сирії", - заявив Калашников.


Як повідомляв ONLINE.UA, в соцмережах продовжують обговорювати результати розслідування катастрофи Boeing і припускають, що незабаром

Росія може звинуватити в катастрофі "українських диверсантів"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?