Вбивцю поліцейських в Дніпрі залатали: лікар повідомив деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивцю поліцейських в Дніпрі залатали: лікар повідомив деталі

Вбивцю поліцейських в Дніпрі залатали: лікар повідомив деталі

Головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко розповів про стан здоров'я колишнього бійця "Торнадо"Олександра Пугачева, підозрюваного у вбивстві двох поліцейських в Дніпрі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook головлікаря.
"Сьогодні витягли всі дренажі. Живіт спокійний. Не дивлячись на те, що він, маючи чотири дірки в кишечнику, звернувся за допомогою через кілька годин після поранення, лікарям-мечниковцям вдалося запобігти розвитку перитоніту. Стан повністю стабільний. Тиск 120/80. Аналізи в нормі. Далі буде лікуватися в хірургії спеціальної лікарні. Великий конвой відвіз підозрюваного бандита", - написав Риженко.
Свій пост він супроводив цитатою Вільяма Шекспіра: "Щоб летіла шерсть джмутами, з усіх, хто лізе на добро".
Нагадаємо, раніше лікарі лікарні імені Мечникова розповіли про те, як до них за допомогою звернувся підозрюваний Пугачов.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Шевченківському районному суді Дніпра вирішили обрати запобіжний захід Пугачову у вигляді утримання під вартою на строк до 60 днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?