У Путіна лицемірно розкритикували звіт щодо MH17: соцмережі обурені
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна лицемірно розкритикували звіт щодо MH17: соцмережі обурені

У Путіна лицемірно розкритикували звіт щодо MH17: соцмережі обурені
Джерело:  МЗС РФ

Речник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова розкритикувала звіт розслідування міжнародної слідчої групи про загибель авіалайнера Boeing-777 рейсу МН17 на Донбасі, звинувативши слідство в упередженості.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МЗС РФ.
"Росія розчарована тим, що ситуація навколо розслідування катастрофи «Боїнга» не змінюється. Висновки голландської прокуратури підтверджують те, що слідство упереджене і політично мотивоване. Самовільно призначати винного і вигадувати бажані результати перетворилося на норму для наших західних колег. Хочеться запитати: скільки можна?", - заявила Захарова.
Вона також поскаржилася, що не дивлячись на пропозицію Росії працювати спільно, міжнародні слідчі відсторонили Москву від повноцінної участі в слідчому процесі, відвівши їй другорядну роль.
"Звучить як злий жарт, але Україну при цьому вони зробили повноправним членом ССД, подарувавши їй можливість підробляти докази і обертати справу на свою користь. І до цього дня слідство продовжує ігнорувати незаперечні докази від російської сторони, незважаючи на те, що Росія фактично єдина, хто направляє достовірну інформацію і розкриває все нові дані", - сказала речник МЗС РФ.
"І ще одне важливе зауваження. Все, на чому грунтується т.зв. «доказова база» голландської прокуратури, було надано силовими відомствами України, які, без сумніву, є зацікавленою стороною", - додала Захарова.
Користувачі мережі обурені цинічною і лицемірною реакцією Росії на звіт слідчих про трагедію на Донбасі влітку 2014-го року. Так журналіст Леонід Швець у Facebook назвав коментарі Захарової мерзенними:
"Самовільно призначати винного і вигадувати бажані результати перетворилося на норму для наших західних колег. Хочеться запитати: скільки можна?" - йдеться в заяві МЗС РФ у відповідь на доповідь по MH17. Які ж ви мерзенні бля*і".





Як повідомляв ONLINE.UA, в США і Євросоюзі після оприлюднення даних про причетність Росії до краху Boeing MH17 на Донбасі почали критикувати дії російської сторони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?