У Росії смішно "поправили помилки" голландців по MH17: в мережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії смішно "поправили помилки" голландців по MH17: в мережі сміються

У Росії смішно "поправили помилки" голландців по MH17: в мережі сміються
Джерело:  ТАРС

У російському концерні «Алмаз-Антей» заявили, що пошкодження збитого над Донбасом малайзійського «Боїнга», зазначені в  звіті Міжнародної спільної слідчої групи під головуванням Нідерландів, не відповідають реальним..
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС,
«Модель реальних пошкоджень, прив'язаних до фінальної реконструкції, з урахуванням тих фрагментів, які не присутні на фінальній викладці, істотно відрізняється від моделі реальних пошкоджень», - сказав радник головного конструктора концерну Михайло Малишевський.
За його словами, голландські експерти при моделюванні краху лайнера користувалися даними про американську ракету, яка конструктивно відрізняється від ракет комплексу «Бук», який збив літак.
У компанії також розкритикували висновки групи, зазначивши, що голландські слідчі не мають технічних обґрунтувань своєї версії. На думку підприємства, ракета запускалася не з-під окупованого бойовиками Сніжного, а з району селища Зарощенське.
Відзначимо, що користувачі мережі висміяли "помилки", які знайшли представники концерну «Алмаз-Антей» в звіті Міжнародної спільної слідчої групи.
Справжній Людина: "Невинувата я, він сам впав, тому що був важчий за повітря!"
Алекс Міллер: "Росія все більше на Лівію Каддафі схожа".
Alexander Konovalyuk: "Який алмаз? Льотчик Волошин збив Боїнг!"
миру мир: "Ти брешеш. Обама збив".


Як повідомляв ONLINE.UA,  речник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова звинуватила голландське розслідування в упередженості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?