Загибель MH17 над Донбасом: в Україні сумно посміялися над обережністю Нідерландів
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель MH17 над Донбасом: в Україні сумно посміялися над обережністю Нідерландів

Загибель MH17 над Донбасом: в Україні сумно посміялися над обережністю Нідерландів

В Україні висміяли обережність міжнародної слідчої групи про загибель МН17 на Донбасі під головуванням Нідерландів,  в звіті якої немає твердження про винність Росії в аварії літака.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Антона Ходзи.
Нагадаємо, головний прокурор Нідерландів Фред Вестербеке заявив:
"Ми не робимо ніяких тверджень про винуватість Росії як держави або конкретних людей. Говорити про те, до якого суду піде ця справа, рано".
Заяву голландського прокурора українці висміяли в соцмережі.
"У 1941 році німецькі танки приїхали з території Німеччини, і деякі туди потім повернулися. Але не можна робити заяви про участь Німеччини у війні, це передчасно. Треба окреме розслідування провести", - написав Ходза.
Yaroslav Datsko: "Дуже дуже дуже дуже дуже стурбовані".
Oleksii Makarenko: "Якщо щось їздить як російський бук, стріляє як російський бук і виглядає як російський бук - то давайте не будемо робити поспішних висновків і подумаємо, кому це вигідно?!"
Natalia Drozdovych: "Зараз "Бук" можна в будь-якому військторзі купити".
Як повідомляв ONLINE.UA,  в російському концерні "Алмаз-Антей" заявили, що пошкодження збитого над Донбасом малайзійського "Боїнга", зазначені в звіті міжнародної спільної слідчої групи не відповідають реальним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?