Бойовики давно зізналися, що збили Boeing: в мережі нагадали відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовики давно зізналися, що збили Boeing: в мережі нагадали відео

Бойовики давно зізналися, що збили Boeing: в мережі нагадали відео

Після  звіту міжнародної слідчої групи про загибель МН17 на Донбасі  в мережі нагадали, що бойовики давно зізналися, що саме вони збили малайзійський Боїнг.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського журналіста Станіслава Бєлковського.
Журналіст телеканалу Дощ нагадав про сюжет LifeNews, в якому збитий над Донбасом літак назвали "черговою перемогою" бойовиків ДНР, правда тоді пропагандисти повідомили, що бойовики збили літак українських військово-повітряних сил.
"Чергова перемога донецьких "ополченців" - у місті Торез збитий ще один літак українських ВПС", - говорилося в сюжеті російського телеканалу.



Користувачі мережі коментують зізнання пропагандистів:
Валерій Прозапас: "Служив тоді якраз на кордоні. Це для всього світу було відкриття - російська зброя в Україні. Ми спостерігали її як само собою. Вечір в хату".
Данило Ліпін: "Реклама Аерофлоту на початку ролика в ютубі. Брр".
Igor Studenikin: "Пам'ятаємо-пам'ятаємо".
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Україні висміяли обережність міжнародної слідчої групи про загибель МН17 на Донбасі під головуванням Нідерландів, в звіті якої немає твердження про вину Росії в аварії літака.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?