США зробили Росії серйозне попередження
Категорія
Світ
Дата публікації

США зробили Росії серйозне попередження

США зробили Росії серйозне попередження

У Держдепартаменті США заявили, що Сполучені Штати припинять взаємодію з Росією по Сирії, якщо РФ не відновить там режим припинення вогню.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
Офіційний представник Держдепартаменту США Джон Кірбі розповів про телефонну розмову держсекретаря Джона Керрі з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим, яка відбулася в середу 28 вересня.
"Він (Керрі - ред.) інформував міністра закордонних справ, що США готуються призупинити американо-російську взаємодію по Сирії, включаючи створення Спільного виконавчого центру, до тих пір, поки Росія не зробить негайні кроки щодо зупинки наступу в Алеппо і не відновить режим припинення вогню", - сказав Кірбі.
Як повідомляв ONLINE.UA,  США розмірковують над введенням додаткових економічних санкцій проти Росії у відповідь на дедалі частіші удари росіян і армії Асада в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?