Вбивство поліцейських в Дніпрі: у справі з'явилася важлива деталь
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство поліцейських в Дніпрі: у справі з'явилася важлива деталь

Вбивство поліцейських в Дніпрі: у справі з'явилася важлива деталь
Джерело:  online.ua

Поліцейська Ольга Макаренко,  загибла в Дніпрі 25 вересня в результаті стрілянини, вчасно не відреагувала на те, що відбувається, тому що відволіклася на третю особу - водія маршрутки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву « 112-Україна » секретаря Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, народного депутата, радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенко.


"Там (на оприлюдненому  відео з місця трагедії  – Ред.) є момент, при якому Ольга (поліцейська - Ред.) дійсно відволіклася. І розплатилася за це ціною власного життя і її колеги», - заявив Геращенко.


«Вона могла стріляти в злочинця, і ми аналізували уважно кожну її секунду, останні секунди її життя. Якби вона вистрілила в нього, вона могла влучити в мирних людей. Вона ціною свого життя не допустила загибелі мирних громадян", - додав радник глави МВС.


Він також заявив, що особистість людини, на яку відволіклася Ольга Макаренко, встановлена ​​- це був водій іншої маршрутки, якого вже допитали.


«Ніяких таємних моментів в цьому немає ... Цей злочин буде розслідувано в встановлені законом терміни, а підозрювана особа, вбивця Пугачов, я вважаю, повинен отримати довічне ув'язнення. Йому нема чого робити серед людського суспільства», - додав Геращенко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів про нові деталі у справі підозрюваного у вбивстві патрульних поліцейських в Дніпрі Олександра Пугачова.


Всі  подробиці вбивства патрульних поліцейських в Дніпрі читайте на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?