Путінська пропаганда вдарила сама по собі: в Росії дали оригінальне пояснення
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінська пропаганда вдарила сама по собі: в Росії дали оригінальне пояснення

Путінська пропаганда вдарила сама по собі: в Росії дали оригінальне пояснення
Джерело:  online.ua

Звіт про результати розслідування міжнародної слідчої групи по авіакатастрофі пасажирського Boeing рейсу МН17 на Донбасі в 2014 році, згідно з яким Boeing був збитий з ракетної установки «Бук» російського виробництва, є потужним ударом по пропаганді президента Росії Володимира Путіна.


Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив російський політолог Андрій Піонтковський.


«Це страшний удар по російській пропаганді. Хоча, вони вдарили самі по собі. Вони видали десяток різних версій: про українського льотчика, який збив літак, або про український "Бук" (розслідування чітко встановило, що літак був збитий з "Бука", привезеного з Росії, - ONLINE.UA) », - сказав Піонтковський.


«Самим видимим доказом для всіх, хто сумнівався, є ідіотизм російської пропаганди, яка видає винну сторону. Найбільш розумні і витончені охоронці путінського режиму пропонували теорію "мавпа з гранатою": мовляв, доведені до відчаю "шахтарі і трактористи" знайшли якийсь напіврозвалений "Бук", кудись торохнули і потрапили в Boeing», - продовжив російський політолог.


«Але тепер є величезний масив доказів, який говорить, що цей злочин скоїли високопрофесійні люди, які все життя готувалися до такої роботи. Вже є імена і прізвища екіпажу - 20 осіб. Більш того, відомі імена 100 осіб, причетних до цього злочину», - вважає Піонтковський.


«Я сподіваюся, що мова буде йти не тільки про виконавців, а й про тих, хто віддав накази, аж до головнокомандувача ВС РФ. Тому що наказ збивати Boeing мігла дати тільки людина високого рівня», - упевнений російський політолог.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Це страшний удар по пропаганді Путіна - Андрій Піонтковський про гучний звіт по Boeing на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?