Соцмережі насмішила спроба чиновника Путіна відхреститися від загибелі Boeing: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі насмішила спроба чиновника Путіна відхреститися від загибелі Boeing: з'явилося відео

Соцмережі насмішила спроба чиновника Путіна відхреститися від загибелі Boeing: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі висміяли спроби прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна Дмитра Пєскова заперечувати роль Росії в загибелі малайзійського лайнера МН17 над Донбасом у 2014 році.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
Під час онлайн-інтерв'ю службі ВВС Пєсков ухилявся від прямої відповіді на питання журналіста і повторював одні й ті ж фрази.
Так на питання, чи визнає Росія, що "Бук", яким збили МН17, був завезений на Донбас з РФ, прес-секретар Путіна відповів: "По-перше, ми повинні визнати, що це попередні результати. Розслідування триватиме до 2018 року. Важливо зауважити, що з самого початку ми підтримували ідею всебічного і повного розслідування цієї трагедії".
Журналіст знову поставив Пєскову пряме запитання, чи приймає Росія результати розслідування Міжнародної слідчої групи, озвучені 28 вересня.
"Нічого приймати чи заперечувати. Це попередні висновки. На жаль, ми не бачили ніяких доказів", - сказав російський чиновник.
Утретє журналіст спробував дізнатися у Пєскова, як в Кремлі реагують на результати розслідування.
"Перш за все, ми не можемо вважати те, що вони говорять, абсолютною правдою. Ми не можемо оперувати голослівними заявами", - відповів прес-секретар Путіна.


У соцмережах сміються.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше офіційний представник Міністерства оборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков, коментуючи звіт міжнародної слідчої групи про загибель МН17 на Донбасі, заявив, що

жодні російські зенітно-ракетні комплекси, в тому числі "Бук", ніколи не перетинали кордон з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?