Відома актриса в Росії спіймала одіозну фанатку ДНР на крадіжці: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Відома актриса в Росії спіймала одіозну фанатку ДНР на крадіжці: з'явилися фото

Відома актриса в Росії спіймала одіозну фанатку ДНР на крадіжці: з'явилися фото

Відома російська телеведуча і актриса Яна Поплавська звинуватила одіозну прихильницю так званої ДНР Марію Ципко, яка "гастролювала" в Україні на акціях сепаратистів, в шахрайстві і крадіжці гуманітарної допомоги для Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook актриси.
За словами Поплавської, у якої є свій благодійний фонд, в 2014 році "плакальниця" Ципко звернулася до неї і запропонувала допомогу в доставці гуманітарної допомоги на Донбас і надала електронною поштою гарантійні листи, копії довіреності та листи-запити.
"Знайте її в обличчя - Марія Ципко. Вона ж Олена Фом - Марія Погодіна - Марія Бавикіна - Марія Православна тощо. Нам вона представилася як заступник директора Благодійного Фонду новомучеників і сповідників Христових. Зараз вона, прикриваючись моїм ім'ям, отримує гуманітарні вантажі у різних спонсорів і організацій, у парафій і єпархій та відправляє невідомо куди. Є серйозні підстави вважати, що частину цієї допомоги вона просто привласнює, адже вантаж жодного разу не дійшов до одержувачів в 100-процентному обсязі", - написала актриса.
Поплавська обурена тим, що після відправки гуманітарної допомоги, не отримала від Цупко ніяких звітів.
"Ми передали через неї дитяче взуття, дитяче харчування та засоби особистої гігієни. Але не отримали ніяких звітів! Куди пішов вантаж - абсолютно не ясно! На наші претензії ми отримали сеанс істерики і загроз. З нами зв'язалося справжнє керівництво Фонду Новомучеників і сповідників Христових і повідомило, що до їх організації Марія Ципко не має ніякого відношення. Працює вона за підробленими документами і печаткою. Наскільки це відомо нам, зараз вона продовжує використовувати моє ім'я і ім'я Фонду "НіІХ", робить спроби знову звертатися за гуманітарною допомогою і збором коштів, вже зареєструвавши свій благодійний фонд "Богородиця переможна", - додала актриса.
Вона також додала, що всі необхідні запити і документи будуть направлені в компетентні органи.
Як повідомляв ONLINE.UA, 25 серпня Росія направила бойовикам на Донбасі чергову автоколону гуманітарного конвою в складі 70 автомобілів.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?