В ЄС розповіли, коли знову займуться санкціями проти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

В ЄС розповіли, коли знову займуться санкціями проти Росії

В ЄС розповіли, коли знову займуться санкціями проти Росії
Джерело:  online.ua

Європейський Союз планує в грудні обговорити рішення про продовження політики санкцій щодо Російської Федерації в зв'язку з агресією проти України, заявив президент Європейської Ради Дональд Туск в рамках переговорів з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
«Ми продовжуємо обговорювати те, як ми можемо надати допомогу з повнішої інкорпорації Мінських домовленостей, щоб можна було досягти справжнього припинення вогню, і, я сподіваюся, миру», - заявив Туск.
«Моя роль в Європі - роз'яснювати, що Україна - жертва ситуації. Ми повинні продовжувати надавати Україні підтримку. Я запропонував своїм колегам в жовтні обговорити загальну стратегію у вирішенні ситуації. Сподіваюся, що в грудні ми в Європейській Раді зможемо продовжити нашу політику щодо впровадження і дотримання санкцій», - додав Туск.
Лідери Євросоюзу розглянуть стан відносин з Росією на саміті 20-21 жовтня.
Як повідомляв ONLINE.UA, в США розмірковують над застосуванням додаткових економічних санкцій проти Росії у відповідь на дедалі частіші удари росіян і армії президента САР Башара Асада в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?