Пітт знайшов спосіб спростувати гучні заяви Джолі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пітт знайшов спосіб спростувати гучні заяви Джолі

Пітт знайшов спосіб спростувати гучні заяви Джолі
Джерело:  TMZ

Голлівудський актор Бред Пітт добровільно здав аналізи на алкоголь і наркотики, щоб показати, що звинувачення його дружини Анджеліни Джолі не є правдивими.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TMZ.
Джерела, близькі до Пітта, кажуть, що актор хотів показати, що йому нема чого приховувати - ні наркотичних речовин, ні алкоголю він не вживає. Правда, результату аналізу поки немає.
Нагадаємо, раніше це ж видання писало, що під час польоту на приватному літаку, коли актор підняв руку на 15-річного сина Меддокса і ображав інших дітей, він міг бути під дією алкоголю або наркотиків.
Саме агресивне ставлення до дітей нібито розлютило Анджеліну Джолі і стало причиною розлучення, документи на яке вона подала до суду в понеділок, 19 вересня.
За словами друзів пари, Бред страшенно переживає і благає Анджеліну не розлучатися з ним. Пітт просить дати йому ще один шанс і навіть готовий пройти курс лікування, щоб позбутися від тяги до випивки і марихуани.
Також відзначимо, що Джолі просить суд надати їй право опіки над шістьма дітьми, залишивши Пітту можливість відвідувати їх у вихідні.
41-річна Джолі і 52-річний Пітт виховують шістьох дітей: трьох прийомних і трьох біологічних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?