Гучне затримання в Херсоні: з'явилися нові подробиці справи
Категорія
Події
Дата публікації

Гучне затримання в Херсоні: з'явилися нові подробиці справи

Гучне затримання в Херсоні: з'явилися нові подробиці справи
Джерело:  online.ua

Слідча група Генеральної прокуратури України затримала в.о. заступника мера Херсона Аркадія Підлісного та заступника директора департаменту житлово-комунального господарства Віктора Трамбовецького за підозрою в корупції.
Про це сказав мер Херсона Володимир Ніколаєнко на прес-конференції, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт міста Херсона.
Підлісний та Трамбовецький запідозрені у вимаганні неправомірної вигоди в сумі 81 тисяч гривень.
Увечері 28 вересня в Херсоні слідчими групами Генпрокуратури України було проведено близько 20-ти обшуків, в тому числі і в будівлі міської ради. Підставою затримання, за словами міського голови, стала заява керівника одного з приватних підприємств Олексія Рибакова.
"Переконаний, що Генеральною прокуратурою України буде проведено об'єктивне розслідування, і винні будуть покарані. Покривати корупціонерів ніхто не буде", - сказав Ніколаєнко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генпрокурор Луценко похвалився, що зловив на хабарі вже 18 прокурорів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?