На Волині в ДТП потрапив автобус, багато постраждалих
Категорія
Події
Дата публікації

На Волині в ДТП потрапив автобус, багато постраждалих

На Волині в ДТП потрапив автобус, багато постраждалих
Джерело:  online.ua

У Волинській області 28 вересня на автодорозі "Ковель-Жовква" біля села Литовеж Іваничівського району вантажівка врізалася в пасажирський автобус, тілесні ушкодження в результаті ДТП отримали дев'ять пасажирів автобуса.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції у Волинській області.
У відомстві повідомляють, що 35-річний житель Рівненської області, керуючи вантажівкою Scania, допустив зіткнення з пасажирським автобусом Setra, який перевозив шахтарів і здійснював висадку пасажирів на зупинці.
Правоохоронці також зазначають, що за кермом автобуса перебував 54-річний житель Нововолинська.
«Внаслідок ДТП дев'ять пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження. Одна пасажирка, 64-річна жителька Нововолинська, госпіталізована у відділення травматології районної лікарні. Медики діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму, перелом шийного хребця», - сказано в повідомленні.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві на вулиці Героїв Дніпра нетверезий водій на автомобілі Daewoo Nexia врізався у вантажівку Iveco, а потім влаштував "цирк", бігаючи навколо своєї машини.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?